Topyet Electronic Co.ltd. on gsmExchange
Sähköposti: sales@topyetelectronic.com
Puhelin: +86-755-23946717
Ota yhteyttä

Topyet Electronic Co., Ltd

ADD: Electronic Tech Bldg, Shennan Rd, Futian, Shenzhen, Kiina 518100

Yhteystiedot: Topyet

Puh: 86-755-23946717

Faksi: 86-755-23202553

Sähköposti: sales@topyetelectronic.com

www.topyetlcd.com

Alkuperäinen LCD irtoseinä ajaksi iPhone 5s

Näytön vaihto LCD & kosketuspaneelin kanssa, musta iPhone-5s. Tämä on täydellinen tilalle iPhone 5S näytön, joka sisältää

Lähetä kysely

Yksi kuuluisa alkuperäinen lcd-näyttö iphone 5s valmistajien ja tavarantoimittajien Kiina, Topyet Electronic Co, Ltd on ammatillinen mukautetun alkuperäinen lcd näyttö iphone 5s viejän, Tervetuloa ostaa tai tukku tuotteita meidän tehdas.

Ominaisuudet:

Näytön vaihto LCD-kosketusnäyttö paneeli musta iPhone-5s. Tämä on täydellinen tilalle iPhone 5S näytön, joka sisältää LCD- ja Digitizer. Retina-näyttö: 4 tuuman (lävistäjä) laajakuva Multi-Touch-näyttö. 1136 jäseneltä 640 pikselin tarkkuus on 326 ppi. kontrastisuhde 800: 1 kontrastisuhde (tyypillinen). 500 cd/m2 max kirkkaus (tavallinen). Sormenjälkiä hylkivä pinnoite edessä. Tukee usean kielen ja kirjoitusmerkistön simultaneously.Compare kokoonpano OEM iPhone 5s LCD, alkuperäinen 5s näyttö LCD on vakaa suorituskyky.

Kuvauksessa/valvonta:

Apple iPhone 5s näytön vaihto (Digitizer ja LCD) ohjaa Hipaista toimia ja kuva-näyttö. Jos alkuun lasi on rikki, hipaista toimia ei vastaa tai sinulla ei kuvan näyttöä, tarvitset tämän osan tilalle iPhone 5s näytön. Tämän näytön mukana top digitointilaite ja pienempi LCD sulatettu yhteen vaivattomaan asennukseen. Tämä versio iPhone 5s näytön ei sisälly mitään lisäosia kuten kotiin painiketta kokoonpano, edessä kamera tai kuuloke.


Hot Tags: Alkuperäinen lcd-näyttö iPhone 5s valmistajien Kiinassa, toimittajien Kiina, tehtaalla, tukkumyynti, mukautettu, ostaa
Liittyvät tuotteet
Jätä viesti
Yksityisyytesi on tärkeää meille - emme koskaan myy tai jaa tietoja.